Viziune

În mod practic viziunea noastră cuprinde:

  • Muzică

Muzica fiind principalul mod prin care slujim anual in turnee de Evanghelizare în general în aer liber, periodic la seri de Evanghelizare uneori si Conferinţe in mai multe zone ale ţării si alteori în diaspora.

  • Evanghelia pe înțelesul copiilor

Evanghelia pe inţelesul copiilor vrem să prindă tot mai mult avânt, deoarece ei sunt viitoarele generaţii, si trebuie să primească o învaţătură sanatoasă. Avem în plan cantari noi, învăţătură Biblică, lecţii interactive, concursuri, ateliere de creaţie, tabere și evanghelizări pentru copii.

  • PodCast

Pod Cast-ul este o cale prin care vrem să oferim şansa unor oameni ai lui Dumnezeu să împărtăşească trăiri si experienţe prin care ascultătorii să fie zidiţi si încurajaţi la o trăire mai profundă cu Dumnezeu.

  • Ajutorare

Lucrarea de ajutorarea ne facilitează drumul spre sufletele oamenilor nemântuiţi, astfel având acces în casele lor, pentru a le oferi ajutor social prin alimente, haine, bunuri casnice (primite prin donaţii) și pentru a le împărtăşii Evanghelia.

  • Muzică in limba Spaniolă

Muzica în limba Spaniolă face parte din noile proiecte prin care dorim să oferim mesajul Mântuirii. Dat fiind faptul că o parte din grupul nostru cunoaște limba Spaniolă, cântările fiind compuse de câțiva dintre aceştia, vom lucra cu sârguinţă pentru a transmite şi in această limbă Cuvântul lui Dumnezeu.

Am învățat că din tot ce primim de la Dumnezeu, trebuie sa oferim si altora. Cu atat mai mult mesajul Mantuirii, Evanghelia lui Hristos. Încă de la începuturile lucrării de Misiune Eldad, avem ca scop vestirea acestui Adevar viu si lucrator, oamenilor care încă nu l-au auzit sau care încă amână. Stiind că venirea Domnului este atat de aproape, vrem sa facem acest lucru prin toate mijloacele sub îndrumarea Domnului. Prin harul Lui, cantarile pe care le cantam sunt scrise sub călăuzire Divină, venite in viața unor oameni simpli prin diferite circumstante, poezii care credem ca sunt venite din partea Domnului, ţinta lor fiind sa mai intareasca si sa sfatuiasca sufeletele însetate. Podcasturile sunt o metoda destul de noua dar cu un mare impact in viata oamenilor. Spunem asta pe baza marturiilor ascultatorilor. Credem ca avem nevoie de modele, oameni după inima lui Dumnezeu care sa impanzească platformele de internet, cu marturii vii, sfaturi curate si sanatoase si care sa promoveze sfinţenia, calea cea mai bună de a fii placuti lui Dumnezeu.
Nu in ultimul rand scopul adanc al misiunii noastre este de a aduce lauda si onoare lui Dumnezeu, sa-L vestim pe El si Mantuirea de care ne bucuram noi înşine!

Traducere »