ISTORIC

În luna mai a anului 2008 a fost înfiinţat Grupul Eldad Spania. Iniţial acesta a fost format din patru persoane: Cristian şi Mariana DrăguşinEmanuel Dincă şi Alexandru Sighiartau. Pentru discuţii şi repetiţii se adunau la Cristian acasă, unde rugăciunea era nelipsită. Când lucrul acesta era posibil, se adunau şi la Biserică. Ideea înfiinţării unui grup a avut-o Cristian, care avuseese înainte ocazia de a merge în misiune în România, împreună cu Emanuel Dincă.

În următoarele aproximativ şase luni au mai intrat în grupul Eldad următoarele persoane: Mihaela OlteanEstera VieraşuDaniel BaiaşCornel Surugiu şi Lidia Sferle. După aproape un an de la înfiinţarea grupului s-au mai adăugat şi alţii:Avram şi Ramona TecsaTamara Vieraşu, Magda Vieraşu şi Cheţa Vieraşu.
Ştiind că lucrările începute pe genunchi nu pot fi uşor distruse, au hotărât în cadrul grupului o seara în care să se uneasca în rugăciune, aceasta fiind in fiecare zi de Luni. De când au început practicarea rugăciunii, Dumnezeu a intervenit în toate problemele şi lipsurile cu care grupul s-a confruntat. Încă de la început au hotărât să pună la caseria grupului cel puţin zeciuiala pentru susţinerea financară, deoarece urmau să apară cheltuieli pentru turnee, albume audio, instrumente sau DVD-uri.

Primul turneu din anul 2010 a fost susţinut , în mare măsură, de fondurile adunate de membrii grupului.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, s-au realizat lucrări de misiune în România, turnee în care mulţi oameni au auzit mesajul de salvare al lui Dumnezeu, iar alte familii au fost ajutate financiar şi material. 

Dumnezeu să binecuvânteze fiecare persoană care a contribuit la sprijinirea acestei lucrări!

Pentru 2011 sub genericul ”Sensul vietii!”s-a organizat al II-lea turneu misionar care s-a desfasurat in 9 judete ale tarii cuprinzand partea de sud a Romaniei,Muntenia si Banatul.Tot in acest an in grupul de misiune au fost mai multe schimbari,liderul grupului impreuna cu familia s-au stabilit in romania si o mare parte a grupului au ramas in spania ne mai putand sa se implice.

Anul 2012 a fost un an in care criza economica s-a simtit din plin in Europa si  ca turneul din acest an sa aiba loc grupul de misiune a stat in post si rugaciune si a mers innainte prin credinta.

Trebuie mentionat ca echipa misiunii s-a modificat iar membrii de baza ai grupului sunt urmatorii:

Cristian & Mariana Dragusin,  David Dinca, Lidia Avadanei, Cristian Gal, Andreea Avadanei, Dorin Filip, Moise Olteanu , Rahela și Cătălin Drăgușin. 

Au slujit impreuna cu noi si:

Miriam Giurgia, Samuel si Roxana Avadanei, Liliana Oprescu, Tamara Vierasu, Damaris Nicola, Adi & Denisa Magheț, Flavius Ilas, Radu & Dana Termure, Cornel Surugiu, Noe Radu, Lidia Dragosin

Misiunea Eldad  vă doreşte har şi prosperitate spirituală pe calea Domnului!

 

Traducere »