” Oameni pentru oameni, suflete pentru Dumnezeu „

Despre noi

Grupul Eldad este un grup de Misiune format din oameni mici, cărora Dumnezeu le-a facut onoarea să poată fi folositori în vestirea Evangheliei Lui și care prin harul Domnului slujește prin cântare, ajutorare, vestirea Cuvântului Evangheliei în mai multe zone din România, cât și din afara țării.

Credem că Evanghelia lui Hristos mai poate și în vremurile noastre să schimbe, să transforme inimile oamenilor și cel mai important să aducă Mântuire și Viață Veșnică celor ce îl primesc pe El.

Cu darurile pe care le-am primit de la El, încercăm să lucrăm cât ne stă în putintă, căutând să fim folositori în câmpul Evangheliei.

Ținta noastră!

Deoarece toate lucrurile au fost făcute după un plan minunat cu o țintă valoroasă, tot așa și noi prin Harul Său, vrem să semănăm în țara noastră și până la marginile horărâte de El, Adevărul Salvării și Mântuirii sufletului omenesc.

Avem ca scop principal evanghelizarea sufletelor care nu le-a fost făcut de cunoscut Adevărul lui Hristos prin cântare, predicarea Cuvântului cât și ajutorare. 

Prin harul Domnului, ne dorim să ajungem la cât mai multe persoane, cărora să le putem face de cunoscut chemarea Domnului la mantuire prin cântările primite de la El .

Pentru timpul care ne stă înainte, vrem să continuăm lucrarea de ajutorare pentru familiile nevoiașe din mai multe zone ale României.

Noi L-am primit în inimi, convinși de dragostea Lui și suntem gata să spunem și altora!

 

NOUTĂȚI!

„Jos din vale”

Grupul Eldad 

„Ți-am cunoscut iubirea”

Nicu Wagner & Grupul Eldad

 

PODCAST Eldad

#1 Răzvan Negru

Nou!  Emisiune „Provocarile sfarsitului”2022

12 + 15 =

Traducere »