Turneu 2021

Domnul a fost binevoitor și de aceasta data!

Toate semnele aratau ca lumea trebuia sa se oprească în loc, dar Dumnezeu a vrut sa mai mântuiască suflete și prin harul Lui ne-a trimis și au fost multe persoane care și-au predat viata în mana Lui!

Suntem onorați și recunoscători lui Dumnezeu pentru ca ne-a găsit vrednici de aceasta lucrare și dacă El ne va mai îngădui, ne dorim sa mergem mai departe vestind-L pe El și mântuirea Lui!
Rugați-vă ca Domnul sa lucreze în continuare în inimile oamenilor care au fost atinși de Evanghelie!

Bunătatea Domnului ne uimește!

Planul Lui pentru perioada 19- 27 Iunie, în care am avut onoarea de a organiza mai multeprograme de evanghelizare s-a dovedit a fii minunat!
Încă de la plecarea de acasă am întâmpinat piedici una după alta din partea celui rau însă Domnul a fost prezent la fiecare pas! Microbuzul de Misiune s-a defectat, încât am fot nevoiți sa îl tractam cu mașina cu care transportam instrumentelesi sa-l lasam o perioada la un service. Am avut harul sa întâlnim frați gata sa ajute și care și-au pus la dispoziție casa lor pentru găzduire în acea seara.
 Chiar dacă am rămas fără microbuz, Domnul a pregătit printr-un alt frate un microbuz cu care sa ne continuam călătoria! Ne rugam ca Domnul sa il răsplătească!
Chiar daca drumul a fost lung și căldura și-a spus cuvântul, am fost foarte fericiți ca am putut ajunge sa vesti Evanghelia prin Cuvânt și cantare!
Si in acest an am vazut lacrimi de pocainta, oameni care si-au aratat dorinta de a-si schimba viata si lucrul acesta ne bucura cel mai mult.
PENTRU NOI URMEAZA INCA O PERIOADA „DE FOC”.
CURAND VOM FACE PUBLICE LOCATIILE URMATOARELOR EVANGHELIZARI.
ROAGA-TE IMPREUNA CU NOI CA DUMNEZEU SA MANTUIASCA ROMANIA

Alte articole

Traducere »